Utställningen komplett och en workshop för vuxna och barn

 

Så byggdes äntligen utställningen klar, med tårar från konstverken som rann ner i pölar på golvet. Och Konstverkstan höll i en avslutande workshop för allmänheten: vuxna och barn. Den här gången fick vi pröva på schablonmåleri; många av verken i utställningen är ju skapade med schabloner, och med ganska enkla medel kunde vi snabbt skapa fräcka effekter med enkla schabloner klippta ur papper. Till sist avslutades även denna workshop med en gemensam jättemålning i ”the zone”. Vi konstaterade att det tog ett tag, men plötsligt släppte prestationen och vi började skapa väldigt fritt utifrån varandras idéer.

Nu beger sig Pure Evil tillbaka till galleriet i Shoreditch och så snart mot utställningar i Texas, Usa och Australien, men utställningen hänger kvar till 2a augusti. Och vi är otroligt stolta över den, inte minst de nya verken, skapade på plats på Körsbärsgården.