Novemberfunderingar

Konstverkstan har gått ut med ett upprop senaste månaden:

Under många år har vi drivit konstverkstäder på Körsbärsgårdens konsthall och annan verksamhet i skolorna. Vi vill nu fånga upp vilka önskemål och drömmar som finns för framtiden hos barn och ungdomar som bor här: Är du ung på Sudret och intresserad av skapandeverksamhet inom konst/ teater? Jag ( Nanna på Körsbärsgården) vill hjälpa till att dra ihop en grupp som kan diskutera vad ni vill ha och se om det går att få till.

Har du några funderingar får du gärna höra av dej på nanna@korsbarsgarden.se.

Månaden fylls av projektplanering och ansökningar och ansökningarna grundas ju ofta på idéer och önskemål från er besökare och deltagare i vår verksamhet. Så om jag ännu inte hört just din idé och åsikt: låt din röst höras! 

Vi önskar så att våra ansökningar om medel går igenom eller annan stöttning kommer in så att vi kan fortsätta vår pedagogiska verksamhet. Men en del av biten för att skapa bra grund för verksamheten är att veta vad ni alla tycker om oss och vill att vi ska göra.

Ha det fint i höstmörkret, stressa mindre och pyssla mer!

Hälsningar Nanna

just det! En film om vår verksamhet som du kanske inte har sett. Visst gör vi bra grejer redan nu!