Skapandeverkstad på distans

Hej igen. ”på distans” låter inte så roligt, men vi vill göra ett försök att lägga ut lite idéer till skapande här på bloggen så att du som kanske gått konstverkstan under sommaren, eller haft besök av Körsbärsgården i skolan kan få lite idéer till ditt egna skapande även när du är långt ifrån Körsbärsgården, jag kanske t.o.m. Gotland. Jag tänker mig att någon gån i veckan kommer här en liten fundering och uppgift så håll utkik och följ bloggen! (Oftast skvallrar jag på instagram om att det är ett nytt blogginlägg på gång, du hittar oss på @barnenskonstverkstad.)

Tycker du att det går för långsamt och vill ha fler tips sök bakåt i inläggen här från påsk och framåt april-maj-juni, där har du en hel del tips redan!

Jag skulle bli jätteglad för lite kommunikation (internetsnack) med er så kommentera mina inlägg här eller på instagram med om ni tycker det är bra eller dåligt och om ni har egna förslag och ”tagga” egna bilder ( då trycker man på själva bilden på instagram och skriver in taggad person/plats) med ”barnenskonstverkstad” så vi ser dem och kan lägga ut dem i konstverkstans flöde. Så med det sagt: i nästa inlägg är vi här igen med lite konst-skapar-tips. Blandat med den vanliga ”dagboken” för vad som händer i projektet.