Verkstad för de yngre barnen igen

Idag var det konstverkstadstart för 2-5-åringar igen. Vi experimenterade hur vi kunde göra rinnande målning likt MYCKETs väggmålning och fascinerades av Kerro Holmbergs utställning tex. Fantastiskt roligt att stå en lång stund och diskutera målartekniken i Keros oljemålningar med 2-5åringar och sen utbrister någon: och man kan se att det är vinter i bilden! Och att hon står på en sten, och där är en annan sten och det syns att det är kallt.

-” och människorna på flykt (i LA FUITE) åker kanske i ett flygplan, och där är städerna de lämnar.” –” eller ska åka till?” –” och så är det tält som de bor i” –” eller berg som de åker över”. –”Eller vulkaner, för det är farligt” .

Sen gick vi till konstverkstan och gjorde egna ansikten och masker. Tack alla barn för att ni lär oss vuxna så bra saker och får oss att tänka efter hela tiden!