MYCKET i första Konstverkstan!

I helgen drog den första konstverkstan igång för sommaren och 10 barn satte med liv och lust tänderna i två stora säckar med  returmaterial från gamla fallskärmar, plastpåsar etc., material från MYCKET- konstnärerna som har vernissage idag tisdag på sitt LUFTSLOTT nere o konsthallen. Deltagarna fick förstås pröva de nyss uppblåsta utställningsdelarna och under måndagen gjordes en stor gemensam orm. Häftigt !

Nu ser vi fram emot resultatet från sista dagen för konstverkstan samtidigt som den stora vernissagen drar igång med invigning av MYCKETs LUFTSLOTT men även Fredrik Wretmans FOT, Bernt Hellebergs FOSSIL samt En ny skulptur av Klara Kristalova, NYA TIDER och så blir det Performance med MYCKET och SIMKA.

Dropinverkstan efter vernissagen kommer att vara stängd pga av sjukdom men det finns nog tillräckligt att roa sig med i konsthallen en dag som denna!