Bloggpremiär för Barnens Konstverkstad!

img_1162

Idag börjar barnens konstverkstad på Körsbärgården denna blogg. Här ska vi försöka nå ut till alla er som kan vara intresserade av Körsbärsgårdens pedagogiska verksamhet och berätta om vad vi gör under året samt informera om när vi har olika kurser och verkstäder etc. Förut skrev vi en blogg på arvsfondens community, men sedan i höst har den sidan förändrats och vi har funderat lite på hur vi bäst skulle ersätta den. Vi kom fram till att det är genom att göra vår egen blogg!

Jag uppmanar dej som läser här att kommentera, ställa frågor och på alla sätt blanda dej i, så att det vi skriver är intressant för dej! Tack på förhand /Nanna Nore, Konstpedagog på Körsbärsgårdens Konsthall och Skulpturpark

En kommentar till “Bloggpremiär för Barnens Konstverkstad!”

Kommentarer är stängda.