Sista delen av intervjun med Hanna Nathaniel

Nu har vår videoavdelning äntligen blivit klar med tredje och sista delen av intervjun med Hanna Nathaniel. Om ni tittar här får ni lära er bl.a. av man gör inom alg och släkeforskningen på forskningsstationerna på Ar (norra Gotland) och Byxelkrok (Norra Öland), vad som händer med alger som dött i havet och hur vägen till att bli forskare kan se ut.
Mycket nöje!
Och om du nu tittat på alla tre delarna: vad ger det dig för tankar om konst? Hur skulle du göra konst för att kommentera eller berätta om det här?
Jag har lite idéer som jag tänkte dela med mig av i nästa inlägg men jag vill höra era också! Skriv till mig på nanna@korsbarsgarden.se, kommentera här, eller på instragram (@barnenskonstverkstad) och GLÖM INTE att tagga era bilder med @barnenskonstverkstad och #barnenskonstverkstad om ni skapar något själva och lägger ut bilden på internet så kan vi se den i konstverkstan och visa den i vår instagram också!
Grattis till sommarlov förresten alla! Och glöm inte att SKAPA i sommar!