4-dagars verkstad med inspiration av Horio, Evensen och Engvall

Nu har vi haft en 4dagars verkstad för 7 till 13 åringar där många av deltagarna varit med ända från starten 2014. Va roligt vi har haft och vad mycket vi har hunnit med: och ändå: Idag tyckte jag det kändes som ngn av dagarna bara försvunnit så fort har det gått!

Vi har hursomhelst varit på rundvandring i konsthallen, inspirerats av Björn Evensen till målningar i flera lager, av Christoffer Totte Engvall till patinerade gamla teckningar som blir collage med tillägg av krita och häftklamrar, och av Sadaharu Horio till vikmålningar (en stor gemensam i art-performance på vernissagen idag) samt av Akiko Horio till minimalistiska verk första dagen då regnet höll oss inne och vi klippte, klistrade och skulpterade ”rakt med skevheter”.

 

 

 

 

 

Dessutom har vi tecknat en hel del och skulpterat kroppar och delar av kroppar med tyngd och tyngdpunkter efter rundtur i skulpturparken.

Fina dagar. Älskade deltagare. Vilken energi ni ger!