Nytt inlägg på Youtubekanalen och tankar i början av mars

Hej! Du följer oss väl på YouTube? Faktum är, att om du vill få lite bättre avisering om när det kommer nya inlägg här och distansverkstadsfilmer på YouTube så prenumerera och följ så blir vi förhoppningsvis lite bättre också 😉

Sen senaste inlägget har massor hänt, bland annat har jag har jag, Nanna blivit utvald till en utbildning som jag ska berätta mer om strax, jättespännande är det. Men det är också krig i europa och tunga dagar och då är det VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN MED KONSTEN. Att orka tänka och skapa, anstränga sig för att förstå, nå ut, kommunicera och tolka, det är faktiskt sådana handlingar som förhindrar krig. Och orkar man inte med någonting annat så kan just att göra något, som att klottra, vara något som tar bort de värsta molnen ur sinnet.

Distansverkstans första video 2022 är här där vi uppmanar er att klottra! Kom igång i skapandet och handen med lite hederligt gammalt klotter. När tankarna snurrar och ingenting riktigt vill komma ut, sätt dig bara och rör handen över ett papper. Använd blyertspenna, bläckpenna eller skvätt med vattenfärg på ett papper; fläckar som du sedan kan ”pimpa” med att rita dit vad du vill. Föreställande- inte föreställande, klotter kan hur som helst vara en utmärkt start på ett konstverk.