Mål Nr 4: utbildning för alla!

Idag är det dags för Nr 4 av de Globala målen för en hållbar värld:

God utbildning för alla. Alla oavsett bakgrund och kön har rätt till bra utbildning och om du ser till att lära dig saker kan du hjälpa till att se till att det blir så!

Dagens konstuppgift: skriv en dikt! Varför inte i en versform du inte prövat innan? Vi har skrivit en Haiku, det är en japansk dikt-versform som egentligen består av en enda mening. Gör en egen liten undersökning: slå upp lite olika haikudikter på internet och försök skriva en egen!

Dagens Konsthandling:

Lär dig något helt nytt idag! ( kanske var det haikun?) precis som med rörelse producerar kroppen lyckohormon när vi lär oss nya saker så vi på Konstverkstan är jättelyckliga i år när vi lär oss nytt om miljöforskningen varje vecka. Lärande = Lycka = Sant!