Dagens distansverkstad: framtidens resande

Idag fortsätter konstverkstans distansverkstad. Idag ställer jag dig frågan: hur kommer vi att resa i framtiden? Svaret på frågan är en bild där du antingen målar som du tror det ska bli eller hur du VILL att det ska bli. Och för att det ändå ska bli lite fantasi i det hela ska du försöka göra din målning antingen i kalla eller i varma färger. Ojojoj. Det är ganska svårt att inte fuska. Svart och vit får du använda oavsett om du väljer varma eller kalla färger. Har du valt varma ska du försöka göra din bild med rött/ gul/ orange/ rosa och lila och rödbrun

Medan kalla färger då kan du ha grön, turkos, blå, blålila och mörkbrun

Fungerar du tycker du? Eller vill du bara göra ens halvan av uppgiften? Framtidens resande eller varm/ kall färg .

Tagga din bild med  @barnenskonstverkstad så kan vi visa den på instagram!