Konstverkstad 16-19 juli

I fyra dagar har nu en grupp på 14 barn mellan 6 och 11 år tittat och skapat och till sist sista dagen både gjort målning och miniperformance inför publik och haft vernissage. Det går fort när man har roligt sägs det och det stämmer verkligen. Oj vad dessa dagar gått fort, och jättefina deltagare var det, några som hängt med alla år på verkstan och några helt nya för i år. Vi fick besök av Olivia Pettersson Fleure igen och så fick alla göra egna skulpturer i valfritt material. Dessutom prövade vi schabloner och målade inspirerade av WOSENE till musik. Vad häftigt det är när alla sitter koncentrerade och målar i tusch, acquarell och pastellkrita, alla runt samma bord, men på helt olika sätt inspirerade av samma verk. Jag får själv syn på så mkt nytt, det är verkligen kul att se på konst tillsammans!