Husbyggande höstlovsverkstad

När Körsbärsgården var på inspirationsresa till arkitekturbiennalen i Venedig för några veckor sen fick vi massor av tankar och uppslag. Mest om klimatet och jordens framtid faktiskt för alla utställare förhöll sig till det på ett eller annat sätt, funderade över nya material, hur vi måste börja samleva med naturen igen och så vidare. Mer om detta i ett senare inlägg. Många olika projekt och idéer visades iallafall upp med modeller och pedagogen blev väldigt förtjust! Så roligt med alla dessa små miniatyrfönster, miniatyrtak och träd. Det fina med en liten modell är ju att vi alla i det lilla formatet kan fundera fritt och experimentera med framtidens bästa miljöhus samtidigt som det får gå alla våra drömmar till mötes. Så höstlovsverkstan i konsthallen idag fick temat husmodeller. Hur ville vi ha vår hus? Hur ville vi bo? Uppgiften togs ivrigt emot av deltagarna och så fina modellerna blev! Hurra!