Workshop med Pure Evil på Körsbärsgården lördagen den 9 juni!

 

Med anledning av att streetartkonstnären Pure Evil (Charles Uzzell Edwards) kommer till Gotland för att ställa ut på Körsbärsgården bjuder vi på ett antal skolworkshopar med honom och på lördagen den 9 juni får även vuxna och unga som inte haft turen att få workshop med honom i skolan chansen att gå workshop!

13-16 är tiden

350 kr kostar det för vuxna och medföljande barn/unga går gratis!

Workshopen hålls på engelska.

Det kommer att bli awesome! Så boka in er nu! Pure Evil är en världsartist och detta är första gången han är på Gotland. I workshopen kommer han att dela med sig av enkla knep för streetart och att skapa sin egen tag eller avtryck.

Anmäl er till Nanna Nore på nannanore@gmail.com eller 0737156692

 

Ta chansen och möt en konstnär direkt från Londons alternativa konstscen! VÄLKOMNA

 

Pure Evil är hans artistnamn, vampyrkaninen hans tagg. Numera bor han i London, tidigare var det San Fransisco som gällde.

Han är en av de riktigt stora inom graffiti och Street Art,

       My Vampire Bunny I can do in five seconds. If you are running through the streets of Moscow at night you can just do a quick bunny and then run away…

Kaninen råkade han skjuta av misstag i tonåren, kanske har han fortfarande samvetskval. Annars är det bilder av Drottning Elizabeth, Twiggy och Jackie Kennedy gråtande blod, som gäller.

Underground artisten har blivit erkänd, öppnat galleri och musikstudio, har eget radioprogram och gör TV-framträdanden.

Nu kommer han till Gotland. 7 juni är det vernissage på Körsbärsgården, dagarna efter har han workshops med barn, unga och vuxna.

Fortfarande är det gatukonstens uttryck som gäller: sprayburkar, pastellkritor, fosforescerande färg, akryl och neon. När den amerikanske popikonen Jean-Michel Basquiat intog Barbican med en världsomfattande retrospektiv utställning i höstas, kom Pure Evil över mängder av affischer som nu får nytt innehåll med hans egna signaturer.