Konstverkstad i 3 dagar med besök av Daniela Hedman avslutad

 

Idag avslutades ännu en konstverkstad med en intern liten vernissage för deltagarna innan alla verk fick plockas ned och tas med hem. Tre dagar har vi arbetat och igår fick vi besök av Daniela Hedman under hela vernissagen vilket ju var en höjdpunkt. Hon var planerad att ställa ut i Konsthallen i år i utställningen Heat energy men eftersom hela utställningen fick skjutas upp visade hon nu bilder på sina verk istället. Inspirerade av hennes konst gjorde vi mobiler eller luftskulpturer som kunde spela med vinden. Roligt att bygga i luften och tänka i höjd och olika dimensioner istället för att sitta stå vid ett bord.

För övrigt arbetade vi med konstverk som lyfte miljöproblem på ngt sätt, det blev både målningar och flygande farkoster och en bubbelplastklänning.

Vi målade svarta skogar efter att ha sett utställningen svart skog och vi skissade människor i rörelse.  Och målade oss själva i konsthallens park som en del i en historia, inspirerade av Pia Ingelses mystiska målningar som alla har en historia att berätta.

Tack alla medverkande: hoppas vi ses snart igen!